Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

H&M Katalog - Online Katalog tvrtke H&M Zagreb

11. svibanj 2011 07:52

Na 1,500 četvornih metara koji se prostiru na 3 kata novoizgrađenog centra Cvjetni u samom središtu Zagreba, na zagrebačkom Cvjetnom trgu, bit će stvoren H&M modni raj za sve ljubitelje mode s bogatom ponudom vrhunske muške, ženske i teen odjeće, cipela, torbi, donjeg rublje i modnih dodataka.

H&M Cvjetni svoja vrata otvara 7. travnja 2011. u 11.00 sati. Druga po redu H&M trgovina otvorena je u trgovačkom centru Arena, 14. travnja u 9.00 sati na površini od 1,800 četvornih metara su ponuđene ponuđene muška, ženska, teen i dječja kolekcija.

H&M online katalog možete pronaći ovdje - H&m katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje