Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Intersport Katalog-Katalog tvrtke Intersport Hrvatska

11. svibanj 2011 09:18

Intersport Katalog 2010/11 pronađite ovdje: Intersport Katalog

U novom katalogu za sezonu 2010/11 pronaći ćete odličan izbor skija i pancerica poznatih svjetskih marki te ostale skijaške opreme za ugodno i sigurno skijanje. Uz detaljnije opise artikala i trendova, vaša kupovina najnovije skijaške opreme bit će puno lakša.
Pogledajte INTERSPORT – ov katalog Zima 2010/11.

Katalog možete pogledati u PDF ili animiranoj verziji. Pritiskom na gumb PDF verzija, otvoriti ćete ga u PDF verziji. Ako ga želite pogledati u animiranoj verziji, pritisnite na gumb Animirana verzija.

Posjetite prodavaonice INTERSPORT u Hrvatskoj.

O tvrtki INTERSPORT International Corp.

IIC-INTERSPORT International Corporation je tvrtka za nabavu i upravljanje grupacije INTERSPORT. Sa svojim maloprodajnim prometom od 8.37 milijardi eura i sa preko 4906 pridruženih trgovaca na malo u 32 zemlje, INTERSPORT ima vodeći položaj u svijetu na maloprodajnom tržištu sportske robe.
Gdje je sve počelo

1968.godine 10 uspješnih nacionalnih nabavnih organizacija udružilo se imajući na umu kao krajnji cilj stvaranje međunarodne organizacije za sportsku robu koja će kupcima osiguravati maksimalne pogodnosti, ulijevati povjerenje u njihovog trgovca na malo i pružati potpuno zadovoljstvo s proizvodima. Tako je skup u Parizu stvorio INTERSPORT i to je bio početak novog svijeta sportskog sporazumijevanja.

Nakon 39 godina, naša očekivanja su nadmašena. Pokrivajući Zemaljsku kuglu od Kanade do Turske i Finske, INTERSPORT je prisutan u 32 zemlje s više od 4900 prodavaonica. Zajednica i kupci su u središtu pažnje naše grupacije. Mi ćemo i dalje zadovoljavati raznovrsne sportske potrebe naših 150,000 kupaca kojima svakodnevno pružamo uslugu i profesionalni savjet.

INTERSPORT je ponosan na znakove i proizvode koje možemo ponuditi diljem svijeta. Radeći zajednički s markama proizvoda kao što su ADIDAS, ASICS, ATOMIC ili NIKE u širokim kampanjama s najnovijim proizvodima i najvećim sportašima možemo prenositi poruke milijunima ljudi.

Premda je INTERSPORT multinacionalna organizacija mi počinjemo i završavamo na lokalnoj razini. To nam omogućava da dođemo do potreba i želja naših kupaca, koje su drugačije u svakoj pojedinoj zemlji. Naši udruženi napori na međunarodnoj razini omogućavaju nam da ponudimo najnoviju i najmoderniju sportsku robu sa stručnom uslugom i savjetom. Istovremeno to još uvijek omogućava individualno poduzetništvo i idealno je za pristup lokalnoj potražnji.

Zahvaljujemo vam na vašoj stalnoj podršci i vjeri u INTERSPORT, bez naših kupaca ne bismo mogli izrasti u grupaciju kakva smo danas.


Intersport Hrvatska


INTERSPORT je u Hrvatskoj prisutan od 2000. godine, kada je u Mercator centru u Puli otvorena prva prodavaonica INTERSPORT.

S uključivanjem u mrežu prodavaonica INTERSPORT i preuzimanjem njihovih visokih standarda, i hrvatskim kupcima je na raspolaganju najraznovrsnija i kvalitetna sportska oprema po konkurentnim cijenama, zajedno s prodajnim uslugama koje su značajne za cjelokupnu prodajnu mrežu.

Intersport Katalog 2010/11 pronađite ovdje: Intersport Katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje