Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Bon prix katalog. Pogledajte zadnji Bon prix katalog

30. kolovoz 2011 19:51

Bonprix je jedna od 10 najvećih njemačkih kataloških prodaja koja je prisutna i na brojnim inozemnim tržištima. Glavna žarišta aktivnosti našeg multichanel koncepta su katalozi, prodaja putem Interneta i razvijena mreža podružnica. Izvrsna upravljačka garnitura i inovativnost našeg koncepta omogućavaju nam brzu prilagodbu svim promjenama na tržištu.

Bonprix, tvrtka kćer iznikla iz kataloške prodaje OTTO, na tržištu se pozicionirala kao marka koja nudi "odjeću povoljnih cijena". Više od 8 milijuna zadovoljnih kupaca uvjerilo se u istinitost koncepta: „Povoljna moda, dobra kvaliteta i visoka razina usluge tijekom 365 dana u godini“. Permanentnim diferenciranjem ponude, integracijom različitih logističkih postupaka i multipliciranjem koncepta uspješnosti, Bonprix sve više ekspandira na brojna europska tržišta.

Pogledajte zadnji Bon prix katalog ovdje: Bon prix katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje