Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

C&A Katalog - Pronađite proizvode na popustima u C&A katalogu

11. svibanj 2011 09:09

C&A katalog pronađite ovdje: C&A katalog

Za svakog sve: 12 vlastitih marki C&A

C&A je kod svojih kupaca tako omiljen jer njegovi proizvodi oduvijek oduševljavaju kvalitetom i cijenom. Međutim, sve to samo po sebi vjerojatno ne bi bilo dovoljno. Bez obzira na modne trendove koji se sve češće i brže izmjenjuju, C&A uvijek uspijeva pogoditi osobni ukus brojnih kupaca. A to omogućuje naših dvanaest vlastitih marki koje svojoj velikoj i maloj publici od hipy i trendy pa do klasično-elegantnog ispunjavaju svaku modnu želju. A to je moguće samo u uigranom timu dizajnera i nabavljača s istančanim osjećajem za ukus od danas i sutra.
Yessica
Moda za današnju ženu

Yessica je u C&A moda za mladu ženu i onu koja će to zauvijek i ostati. Yessica kolekcije su neovisne i izrazito ženstvene. Marka Yessica odražava samopouzdanje i svježinu. Pritom se aktualni modni stil kombinira s neusiljenom atmosferom kupovanja. Stoga ne čudi što se svaka moderna žena odlučuje za kolekciju Yessica!
Yessica pure
Vječan stil aktualnog dizajna

Ekskluzivna C&A marka Yessica pure ističe se jasnim linijama, izrazitom kvalitetom i ženstvenim stilom. Ciljna skupina je modno osviještena poslovna žena modernog izgleda koja cijeni visoko kvalitetne materijale.
Your Sixth Sense
Kvaliteta u klasičnoj eleganciji

C&A elegantnoj ženi nudi iznimnu kvalitetu u klasičnom stilu.  Vrlo dobra obrada i decentna ekskluzivnost obilježja su kolekcije Your Sixth Sense. Your Sixth Sense uvijek odiše dobrim ukusom i elegantnošću, lijepim izgledom i primjerenošću za brojne prigode. Your Sixth Sense kolekcija osmišljena je kao izraz klasične individualnosti i nikada nije nametljiva niti prodorna.
Angelo Litrico
Moda koju muškarac rado nosi.

Angelo Litrico za C&A nudi široku paletu moderne i urbane mode za današnjeg muškarca po izrazito povoljnoj cijeni za pruženu kvalitetu. Veliki asortiman odjeće za slobodno vrijeme u kojem opušteno može započeti dan. Kolekcija odražava najnovije modne trendove i suvremenom muškarcu današnjice pruža izrazito veliku udobnost prilikom nošenja.
Westbury
Klasični korak od muškarca prema poslovnom muškarcu.

Westbury – atraktivna kvalitetna marka odjevnih predmeta za klasičnog muškarca. Westbury kolekcija nudi izvrstan omjere cijene i kvalitete i simbolizira visoko kvalitetne, pomno obrađene tkanine, profinjene detalje, funkcionalnost i eleganciju. Westbury za C&A nudi modu za zahtjevnog muškarca današnjice, koja pristaje uz poslovni sastanak jednako kao i za slobodno vrijeme.
Canda
Marka Vašeg povjerenja. I njegovog.

Niti jedna marka ne odražava tradicionalne vrijednosti C&A tako kao Canda, tipična C&A marka. Canda nudi kompletan asortiman kvalitetne odjeće za žene i muškarce po privlačnim cijenama. Canda utjelovljuje udobnu i svrsishodnu modu za svaku dan s kojom ste uvijek up to date. U Candu se možete pouzdati.
Clockhouse
Tvoj stil.

Svaki dan drukčije, prodorno i novo. Clockhouse kolekcija C&A nudi mladu modu za tinejdžere između 18 i 25. Za odlazak u klub, opuštanje ili jednostavno za zabavu - Clockhouse nudi autentične stilove sa zajamčenom street credibility. Stalno pod utjecajem najnovijih modnih trendova, Clockhouse će osvježiti tvoju garderobu, i to po cijenama koje će te razveseliti.
Baby Club
Moda koja bebe čini još slađima.

Tko voli bebe, voljet će i Baby Club C&A. Bilo na Vašoj ruci, u dječjoj sobi ili u krevetiću, dražesni i mekani proizvodi uvijek će dobro izgledati. Artikli iz Baby Club kolekcije nježni su za bebinu kožu te se odlikuju velikom udobnošću nošenja i kvalitetom. Majke vole boje, dizajn i praktične detalje koji im olakšavaju život kod prilikom oblačenja. Baby Club artikli i nakon učestalih pranja izgledaju kao novi i lako se održavaju - a povoljni su i za mamin novčanik!
Palomino
Dječja moda sa simbolom konja u C&A

Dječaci i djevojčice između dvije i šest godina vole Palomino od C&A. Bilo kod kuće ili na igralištu, u Palomino odjeći jednostavno se ugodno osjećaju. Što zbog boje, stila ili udobnosti, Palomino čini roditelje ponosne na svoju djecu. Majke posebno cijene dugovječnu i povoljnu Palomino kolekciju.
Here & There
Otkačena moda za velike mališane.

Here & There od C&A predstavlja otkačenu odjeću za dječake i djevojčice u dobi od 7 do 14 godina. Trendy street odjeća u omiljenim bojama i stilovima koju djeca obožavaju. Kupnja kod Here & There jednostavno je uzbudljiva. A pored tih cijena možeš si priuštiti da svaki dan drukčije izgledaš. Djeca i roditelji imaju povjerenja u Here & There kolekciju kada se radi o modi i kvaliteti.
Rodeo Sport
Za dobar izgled i kod sportskih aktivnosti.

C&A marka za sportsku odjeću za sve. Rodeo nudi privlačnu paletu funkcionalne i modne odjeće za aktivne i rekreativne sportaše. Rodeo je zabava i moda u jednom.

C&A katalog pronađite ovdje: C&A katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje