Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Emmezeta katalog. Prelistajte posljednji Emmezeta katalog

17. siječanj 2012 10:33

Emmezeta katalog - Prelistajte posljednji Emmezeta katalog

Do kraja 2011 tvrtka Emmezeta bila je vlasništvo tvrtke PPR iz Francuske koja je poznata po poslovanju širom svijeta. Tvrtka je posebno poznata po brandovima kao GUCCI, YSL i PUMA. U sklopu PPR-a posluje CONFORAMA koja je drugi po veličini maloprodajni lanac dućana namještaja i proizvoda za uređenje doma. Sastavni dio Conforame je Emmezeta. Emmezeta skupa s Conforamom prelazi u vlasništo Grupacije Steinhoff International: Ovo pogoduje Emmezeti, zaposlenicima i kupcima jer kao grupacija imaju velike planove na području specijaliziranih proizvoda za opremanje domova na tržištu Europe.

Emezeta katalog - Niske cijene svaki dan

Emmezeta je poseban maloprodajni lanac dućana u svijetu poznatiji pod pojmom: "Discount Department Store". Formula Emmezetinog uspijeha može se izraziti i na ovaj način: velika i atraktivna ponuda u isto vrijeme uz iznimnu cjenovnu prihvatljivost.

Glavna odlika Emmezete je široki raspon asortimana, od namještaja, dekoracija i predmeta za opremanje doma, preko elektronike, bijele tehnike i odjevnih predmeta.

Osim visokim rasponom asortimana, Emmezeta se odlikuje i odličnom kombinacijom modernog dizajna i vrhunske kvalitete po privatljivim cijenama, svaki dan.

Čitav asortiman Emmezete podvrgnut je strogim testiranjima kvalitete. Upravo kvaliteta proizvoda i njihova sigurnost temelj su na kojem Emmezeta gradi pouzdan odnos s kupcem.

Posljednji Emmezeta katalog možete pogledati ovdje: Emmezeta katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje