Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Lidl katalog - Pogledajte zadnji Lidl Katalog

23. studeni 2011 12:40

Lidl katalog - Posljednji Lidl Katalog

Lidl je tvrtka koja broji oko 70 maloprodajnih jedinica i oko 1500 zaposlenih djelatnika. Tvrtka Lidl ubraja se u najveće trgovačke lance specijalizirane za prehranu. Lidl veliku pozornost povećuje jednostavnosti kupovine i zadovoljstvu kupaca. Osim navedenog Lidl krasi i praktičnost i raznolikost prodajnog asortimana. Svakodnevne potrepštine u Lidl trgovinama pronaći ćete po najpovoljnijim cijenama i po uvjerljivo dobroj kvaliteti.

Lidl svaki tjedan objavi paletu proizvoda koji su na akciji, a Lidl katalog donosimo niže u nastavku. Pogledajte dnevno svježe voće i povrće, kruh ili peciva, meso i ostalo ovaj tjedan na akciji.
 
Lidl katalog pogledajte ovdje
Lidl akcije ponedjeljkom ovdje

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje