Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Müller. Profil tvrtke Müller Hrvatska.

11. lipanj 2011 16:01

Kada je 1953. osnovana tvrtka Müller nitko nije očekivao da će postati jedna od najzanimljivijih trgovačkih lanaca u Njemačkoj. Danas svojim kupcima nude u više od 600 poslovnica užitak kupovine u ugodnoj atmosferi.

Tvrtka Müller svake godine bilježi dvoznamenkasti broj novootvorenih poslovnica što omogućava zdrav i kontinuiran razoj tvrtke kako u zemlji tako i u inozemstvu. Tajna uspjeha je jednostavna:

  •     Široki asortiman
  •     Ljubazno osoblje
  •     Stručno savjetovanje
  •     Povoljne cijene


Müller. Ogromna raznolikost asortimana

Müller vodi najveću drogeriju i asortiman ljekovitih sredstava Švicarske, ali i parfumerija, papirnica, odjel igračaka i multimedije nudi bogatu ponudu. Müller asortiman se sastoji od 100 000 proizvoda.

Müller. Visoka kvaliteta, niske cijene

Kvaliteta po atraktivnim cijenama – to je ono što Müller nudi kupcima. Za Vas to znači: mnoštvo povoljnih ponuda, a da se pri tome ne morate odreći kvalitete, usluge i najboljih marki.

Müller Obrazovani zaposlenici

Ljubaznost i usluga su od samih početaka jako cijenjeni u Mülleru. Dođite u jednu od Müller poslovnica i neka Vas savjetuje naše stručno osoblje! Nije važno radi li se o temi zdravlje, ljepota, papirnica ili novim hitovima multimedije.

Müller. Luksuzan ambijent kupovine

To se ne može opisati, to morate doživjeti. Neka Vas iznenadi neusporedivi ambijent Müller poslovnica. Poseban ugođaj kao i dobro složene police čine kupovinu u Mülleru ugodnom. (Izvor: www.mueller.hr)

Više o tvrtci Müller pronađite ovdje. Müller

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje