Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Neckermann Pogledajte posljednji Neckermann katalog

30. kolovoz 2011 19:43

Neckermann - kataloška prodaja najboljeg omjera cijene i kvalitete!
 
preko 60 godina kataloške prodaje kao i 15 godina internetske trgovine razlozi  su za slavlje! 

Katalošku prodaju "Neckermann" pokrenuo je pedesetih godina prošlog stoljeća u  Njemačkoj g. Josef Neckermann. Danas je Neckermann međunarodno prepoznatljiv  brend prisutan u brojnim europskim zemljama. Slogan "Neckermann Vam omogućava" i  danas predstavlja viziju tvrtke koja je sa svojim radom u Hrvatskoj započela 9.  rujna 1999. tiskanjem prvog kataloga sa 68 stranica u približno 60.000  primjeraka. Zahvaljujući povjerenju i velikoj podršci kupaca koji su prepoznali  prednosti ovog načina kupnje, Neckermann se neprestano širi te ubrzo postaje  vodeća kataloška kuća u Hrvatskoj.

Više od polovice domaćinstava u Hrvatskoj danas uživa kupujući iz udobnosti  vlastitog doma kao i u brojnim pogodnostima.[www.neckermann.hr]

Neckermann katalog pogledajte ovdje - NeckermannKatalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje