Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Nike Katalog - Online katalog tvrtke Nike

11. svibanj 2011 08:51

Online Nike katalog možete pronaći ovdje: Nike katalog

Office shoes je 2002. otvorio vrata svojeg prvog shopa u Hrvatskoj i do danas je uspio ''osvojiti'' i privući brojne građane.

Pretežito se radi o mlađoj publici koja je i više nego zahtjevna, jer točno zna što traži i svjesna je sadašnjih svjetskih trendova te znaju kad im se nešto ''pokušava uvaliti''.
A da Office shoes prati trendove, uočava nove brandove na svjetskom tržištu i posluje vrlo profesionalno pokazuje i njegov strelovit uspjeh.

Naime, Office shoes shopovi jedni su od rijetkih koji nude vrlo povoljan odnos kvalitete obuće i cijena koje su pristupačne i realne, a ne ''napuhane'' zbog popularnosti samog imena ili hype-a tj. razvikanosti branda.

Predstavimo neke od brandova koje možete naći u Office shoes trgovinama.

Krenimo sa američkom markom Skechers. Radi se o trendy i casual obući koja je svojim modernim i atraktivnim izgledom najviše okrenuta mlađoj urbanoj populaciji. Uz Skechers, Office shoes pod svojim okriljem drži i vječnu pop-rock ikonu tenisice Converse te noviji Marc Ecko - vrlo popularan brand streetwear obuće naklonjen hip hop kulturi i populaciji s vrlo prepoznatljivim logom crvenog nosoroga. Za skejtere tu su brandovi Zoo york i iPath.

Za moderne, funky i otkačene djevojke tu su Rocket Dog i Sugar.

Ne zaboravimo, Heelys, laganu sportsku tenisicu, sa nevidljivim kotačićem skrivenim u peti, koje su glavne za „cool i trendy" izgled.

O Nike-u, ovom planetarno popularnom brandu, vjerujemo da ne treba ništa napisati osim da provijerite širok izbor Nike obuće u Office shoes dućanima.

Isto tako, krajem 2005. godine Katapult d.o.o., ekskluzivni distributer Timberlanda za Hrvatsku i Sloveniju, omogućio je da njegovi Office shoes shopovi budu mjesto gdje se može pronaći jedan od najpoznatijih i legendarnih američkih brandova.
Kad govorimo o Timberlandu, govorimo o izuzetno kvalitetnoj muškoj, ženskoj i dječjoj obući s dugom tradicijom i vrhunskim posebnim pripremama (waterproof, vrhunska koža i ostali materijali, posebni mehanizmi zaštite od klizanja i proklizavanja, najnovija tehnološka dostignuća u izradi...) za sve vremenske uvjete te je namijenjena bilo kakvim off i on road avanturama po najrazličitijim terenima.

Uz Timberland, koji je zapravo više od same cipele, jer uz njega se veže i određeni statusni simbol, bitno je naglasiti da se radi o rugged casual obući. Izraz je to koji objedinjuje avanturizam (čvrstoću materijala i kvalitetu izrade) i gradski ''opušteno-sportsko-poslovan'' izgled (modernost dizajna koji je podjednako pogodan za gradsku šetnju, ali i za off road razgledavanja).

Također, uz tenisice i cipele za mlade Office shoes nudi i vrlo velik izbor obuće za djecu.

Spomenimo još i da je od listopada 2004. godine Office Shoes prvi omogućio svojim kupcima posebnu pogodnost - učlanjenje u loyalty program. Loyalty program kupcima omogućava da putem svojih loyalty card kartica po principu buy more - save more (što više kupuješ - to više štediš) skupljaju bodove, ostvaruju dodatne popuste i sudjeluju u zanimljivim i raznovrsnim promotivnim aktivnostima.

Online Nike katalog možete pronaći ovdje: Nike katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje