Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

Nird katalog

6. veljača 2012 08:02

Nird katalog

Ukoliko tražite zadnji Nird katalog nastavite čitati dalje. Posljednji Nird katalog možete pronaći u nastavku. Nird katalog također možete preuzeti u nastavku. Tvrtka Nird osnovana je '91 godine u mjestu Kaštel Lukšić pokraj Splita. Nird počeo u prvom redu kao proizvodnja i veleprodaja metraže i ostalih tekstilnih proizvoda. Nird također razvija i svoju liniju odjeće i za djecu i za odrasle kao i tekstile proizvode namjenjene za korištenje u domaćinstvima i sve ostalo vezano za tekstil po narudžbi s mogućim tiskom i vezom.

Nird katalog

Kupci su Nird odlično privatili i za Nird katalog-om i Nird proizvodima je uskoro postala velika potražnja. Tako je Nird u godinama jakog rasta proširio svoje poslovnice na gradove: Nird Rijeka, Nird Zagreb, Nird Osijek.

Nird katalog

Tvrtka Nird svoj posao je proširila i na veleprodaju igračaka kao i na izradu prigodnih proizvoda za posebne prilike kao npr. Božić, Valentinovo, Maškare/Karnevali i sl. Svoje tržišno mjesto tvrtka Nird dodatno je ojačala šireći se i na regiju otvarajući svoja prodajna mjesta u Beogradu i Sarajevu.

Nird katalog

Osim partnerstva s najvećim svijetskim proizvođačima igračaka za djecu kao npr. Welly i Trefl, tvrtka Nird također razvija svoje brandove kao npr. Megga Play, Tiggi baby, Malena i sl. Pogledajte zadnji Nird katalog u nastavku i izaberite Nird kao pouzdanog partnera s višegodišnjim iskustvom koji će vam osigurati najbolje uvjete na tržištu. Za posljednji Nird katalog kliknite na link u nastavku. Nird katalog možete pogledati ovdje.

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje