Dobrodošli na Grupnipopust Pojmovnik! U nastavku pročitajte više o temi koja vas zanima. Preporučamo da svakako posjetite Grupnipopust naslovnu stranicu i provjerite koju zanimljivu ponudu smo vam danas pripremili. Uživajte u najboljim popustima u gradu i razmazite se, to je uvijek u modi!

OBI Katalog - Proizvodi, akcije i sniženja u OBI Katalogu

11. svibanj 2011 08:59

Obi Katalog pronađite ovdje: Obi Katalog

OBI je vodeći među prodajnim centrima za gradnju i dom kako na njemačkom tako i na tržištu ostalih europskih zemalja. U Njemačkoj ova franšiza broji 340 OBI prodajnih centara. K tomu se može pribrojiti i više od 220 prodajnih centara u inozemstvu.
U više od 560 OBI prodajna centra diljem svijeta možemo ubrojiti i OBI centre pod nazivom Vrtni raj koji se nalaze ili u sklopu OBI centara ili kao zaseban kompleks. Sveukupno je grupa OBI – uključujući sve centralne tvrtke – u 2010. godini ostvarila promet od 6,2 milijardi eura. Poduzeće OBI zapošljava 40.600 djelatnica i djelatnika

Širenje poduzeća OBI će se sljedećih godina usmjeriti na europsko tržište. Zacrtani cilj je vodeća uloga na tržištu. Prije svega će u Rusiji, Poljskoj, Češkoj, Italiji i Švicarskoj kao tržištima koja se šire najvažniju ulogu imati politika širenja na tržištu. Danas je OBI zastupljen u zemljama srednje i istočne Europe.

Površina prodajnog prostora OBI centara se od otvaranja prvog OBI prodajnog centra 1970. godine (Trgovački centar Alstertal, Hamburg-Poppenbüttel, Njemačka) sa 870 m² povećala na današnjih više od 15.000 m². Sveukupna površina prodajnih prostora je 2004./2005. godine iznosila 3,2 milijuna m².
OBI u Hrvatskoj...

OBI je na hrvatskom tržištu prisutan od 2007. godine. OBI Hrvatska trenutno zapošljava 186 djelatnika. U sljedeće četiri godine planira se izgradnja mreže prodajnih centara diljem Hrvatske. Prodajni centri će biti integrirani u trgovačke centre. Centrala za Hrvatsku smještena je u Zagrebu.

Obi Katalog pronađite ovdje: Obi Katalog

Grupni popust | Katalozi

O Pojmovima

Dragi prijatelji, ovdje pronađite detaljnije informacije o pojmovima vezanim uz ponude koje objavljujemo. Ukoliko Vam neki pojam nije poznat ili želite njegovo preciznije objašnjenje, na pravom mjestu. Pregledajte objavljeno ili krenite u potragu za onim što vas zanima.


Tagovi

Posljednje